Una àmplia oferta de cursos d’adults

La regidora d’Educació i Joventut, Alícia Duran, ha presentat avui dematí l’ampli programa que conforma els cursos d’adults d’enguany i que començaran el proper dia 10 d’octubre. Els alumnes es podran matricular a partir de dia 27 de setembre i fins dia 5 d’octubre. Aquest dijous, totes les persones interessades podran anar a provar els cursos a l’Espai 36, de les 18 hores i fins a les 20 hores.

DSC_0270

Respecte a les novetats d’enguany, la regidora explica que enguany s’ha rebaixat l’edat mínima per poder assistir als cursos dels 16 fins als 14 anys. “Hem detectat que la franja d’edat compresa entre els 14 anys i els 16 anys estava desatesa a nivell de propostes d’oci i educatives i és per això que hem decidit rebaixar l’edat”, explica la també responsable de l’àrea de Joventut, Alícia Duran.

Una de les altres novetats és la rebaixa del nombre mínim de persones necessàries per poder realitzar els cursos, que passa de 12 a 8 persones. “Ho feim perquè hi pugui haver més oferta”, assenyala Duran.

Respecte als cursos nous, la regidora assenyala que hi ha més tallers de cuina de dues hores i especialitzats. Destaca també el curs de cata de vins, el taller de glosat i el taller d’automaquillatge contouring. A la costa llorencina s’ha introduït el ball de bot, jotes i boleros perquè hi havia demanda i a Son Carrió cursos de zumba, d’anglès i de cuina amb thermomix.

La gran majoria de cursos es duran a terme a l’Espai 36, a Sant Llorenç. El ioga i el tai-xí es farà a Ca ses Monges i al poliesportiu el ball de saló, zumba, ball de bot i pilates.

Us podeu descarregar el programa dels cursos d’adults.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.