Crònica:Cardassar-Campanet

El Cardassar rebia el Campanet a la jornada intersetmanal que es disputà el dia festiu. El partit acabà en empat (1-1).

Capvespre de tardor, amb qualque ruixat i poc futbol, el viscut al Moleter

A la primera part pràcticament no es veren ocasions i el joc transcorregué al mig camp.

Ja seria a la segona quan es veurien els gols, s’avançarien primer els visitants en una contra i ja cap al final M.Miquel robava una pilota al mig camp, iniciava el contraatac, la pasava a S.Febrer que la posava a l’àrea i J.Rigo aconseguia l’empat als darrers minuts. El Carde cercaria el gol de la victòria però no l’aconseguiria i el partit acabà amb un just empat.

Breus:

Castroviejo guanya la medalla de bronze a la contra rellotge del mundial de ciclisme.

Nadal es eliminat a la primera ronda del Maàter 1000 de Shangai.

El Formentera passa ronda a la copa del rei i s’enfrontarà amb un equip que jugui competició europea. El Mallorca és eliminat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.