64 unitats agrícoles passaran la ITV a Sant Llorenç

Un total 64 unitats agrícoles passaran la ITV al Parc Verd de Sant Llorenç des Cardassar.

El regidor de Medi Rural, Pep Jaume, recorda que ara fa quatre anys que varen demanar al Servei d’ITV, que depèn del departament d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, que es desplacés fins a Sant Llorenç per facilitar els tràmits als pagesos i als ramaders, i als propietaris de maquinària agrícola en generals.

“De llavors ençà ha crescut de forma exponencial la demanda d’aquest servei. Al principi, eren dos o tres els vehicles que passaven la ITV a Sant Llorenç i era el propietari qui s’encarregava de fer els tràmits. Ara, és l’Ajuntament de Sant Llorenç qui du a terme les campanyes publicitàries i posa a disposició dels propietaris els serveis de l’Administració local per poder realitzar els tràmits”, explica Jaume. Enguany, l’Ajuntament ha gestionat 45 expedients, els restants 19 les han tramitat els propietaris directament.

 

2

 

Un pensament a “64 unitats agrícoles passaran la ITV a Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.