La Policia Local de Sant Llorenç deté dos algerians que realitzaven robatoris a la zona de sa Coma

La Policia Local de Sant Llorenç des Cardassar va detenir la setmana passada dos algerians quan intentaven perpetrar un robatori a un pis ubicat al carrer de l’Arboç, a sa Coma. Suposadament aquests mateixos individus són presumptes autors de diversos robatoris perpetrats a la zona costanera, segons informen fons policials.

Carrer de l'Alboç a Sant Llorenç des Cardassar.

Els veïnats varen alertar de la presència de dos individus sospitosos a la Policia Local en el mateix moment en què a la zona hi havia tres agents desplaçats realitzant diferents tasques. Aquest fet va propiciar-ne la ràpida detenció. Una vegada detinguts, la Policia Local va fer les primeres diligències per despès traspassar-los a la Guàrdia Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.