Les biblioteques de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç celebraren el Dia de la Biblioteca

Antònia Brunet Riera, bibliotecària de sa Coma ens informà que des de 1997, cada 24 d’octubre es commemora el DIA DE LA BIBLIOTECA, iniciativa de la Asociación Española de Amigos del Libro Infantil y Juvenil, amb el suport del Ministerio de Cultura, per recordar la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo que va ser incendiada l’any 1992 durant la Guerra dels Balcans. Aquesta commemoració va néixer perquè l’opinió pública tengués present la importància de la biblioteca com a lloc de trobada  de lectors de totes les edats amb la cultura, i com a instrument de millora de la formació i la convivència humana.1 Sa Coma
Cada any un escriptor i un il·lustrador de reconegut prestigi, són els encarregats de la redacció del pregó i del disseny del cartell: enguany han estat dues dones les elegides, na LEDICIA COSTAS, la darrera guanyadora del PREMIO NACIONAL, i la il·lustradora ELENA ODRIOZOLA, també guardonada amb el PREMIO NACIONAL DE ILUSTRACIÓN 2015.
Son Carrió CIMG0587
Amb aquest ja fa tres anys que les biblioteques del terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar celebren el dia de la Biblioteca (24 d’octubre) amb una setmana plena d’activitats.
Enguany els usuaris han pogut gaudir de tallers de filosofia per infants de la mà de na Sara Fernández i n’Antònia Huguet, taller de plastilina de la mà de na Cati de Baobab, diversos contacontes com La princesa rebel  i Tocar la lluna de Fundació Kairós, petites representacions teatrals com Una història de monstres de Centimets Teatre i petits espectacles musicals de la mà de la Fada Despistada.
La més cordial enhorabona per el treball i implicació que duen a terme al llarg de l’any a les nombroses activitats que organitzen les nostres bibliotecàries : Maria Isabel Pont a Sant Llorenç, Assumpció Riera Alcover a Son Carrió, i Antònia Brunet Riera a sa Coma.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.