Bunyolada de la Tercera Edat de Cala Millor…i creuer pel Mediterrani

L’Associació de la Tercera Edat de Cala Millor celebrà el passat divendres dia 4 una bunyolada, que reuní a un gran nombre de socis. També varen voler esser-hi presents la batlessa de Son Servera Natàlia Troyà, acompanyada de la regidora de la Gent Gran, Marga Vives, i els regidors Antoni Servera, i Ramón Reus.
Som moltes les activitats que du a terme aquesta associació, presidida per Bernardino de Arriba, on a més d’organitzar excursions i caps de setmana a diferents zones de Mallorca, el passat mes d’octubre organitzaren un creuer per el Mediterrani al qual hi assistiren 26 socis que, a més de visitar diferents països, es divertiren de valent als balls organitzats tant a la coberta del vaixell com a l’interior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.