Informació Federació Balear de Bandes de Música

La Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals ens ha fet arribar la següent informació per a la seva divulgació.

Estam preparant el que serà la 23ena assemblea de la “Confederación Española de Sociedades Musicales”, juntament amb el “23ena Encuentro Estatal de Bandas de Música Federadas”, que tindran lloc a Mallorca els dies 5 i 6 de desembre. Des de la nostra Federació hem volgut dur aquest acte a Mallorca per tal de potenciar el món de les Bandes de música a la nostra comunitat.
14910456_860187897449949_8879644552134873247_n
El passat cap de setmana una seixantena de músics de la Banda Simfònica de la Federació Balear de Bandes es reuniren a s’Illot per assajar el concert que els durà al Teatre Principal de Palma el proper 5 de desembre.
La banda federativa és un projecte amb quasi tres dècades de trajectòria, que tot i que en els darrers dos anys no havia actuat ha représ l’activitat amb més força que mai. El concert, que en aquesta ocasió dirigirà Joan Antoni Ballester, té un programa basat en obres descriptives.
En primer lloc Tirant lo Blanc d’Oscar Senen, basat en la novel·la de Joanot Martorell.
En segon lloc La conquista del Norte de Miguel Oscar Muso, estrena absoluta de la obra guanyadora del premi de composició Vicente Ruiz Monrabal 2015. En aquest cas la obra ens narra la conquesta d’Al Andalus per part de les tropes musulmanes.
En darrer lloc interpretaran Libertadores d’Oscar Navarro una obra èpica que ens descriu l’arribada dels espanyols a Sudamèrica.
Aquest concert està enmarcat a les jornades organitzades per la Federació Balear de Bandes de Musica i la “Confederación Nacional de Sociedades Musicales” que es realitzaran a Palma la primera setmana de desembre i que comptarà amb la presencia de representants de federacions musicals de tot el país i amb la Banda de la Federació de Bandes d’Aragó com a banda convidada.

FEDERACIÓ BALEAR DE BANDES DE MÚSICA
I ASSOCIACIONS MUSICALS
G07447055
C/ Sant Felip, 11
07260 Porreres – Tel.: 609 967 157

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.