Bicicletes

Des de fa un temps a Ses Rotes Noves hi compareixen bastants bicicletes, unes compareixen i desapareixen en poc temps, i altres compareixen i es queden uns dies. Una de les que vaig trobar encara és dins la cotxeria de ca nostra (l’amo encara no ha vingut a cercar-la). Ara aquesta ja fa tres dies que hi és.

Sortirà l’amo o la madona?

15/11/2016

15/11/2016

17/09/2016

17/09/2016

 

3 pensaments a “Bicicletes

  1. Hi ha cap “punt de reunió” tipus Pou Vell per allà aprop?
    Crec que si que son robades. Ni jo mateixa li trob es sentit de que les deixin a nes meu barri. Dixit:tal vegada sigui el mateix que no vol anar a peu,si ho demanau a algun municipal segur que sben coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.