Aplicació recomanada (12)-Photoscan de Google Fotos

Una de les iniciatives del món digital més ben rebudes a Sant Llorenç és sense cap dubte és el perfil de Facebook de “Fotos antigues de Sant Llorenç”.

Tot i que pugui parèixer que el fet de passar una fotografia del paper a l’arxiu digital que es mostra a la pantalla és un procés senzill, es necessiten unes eines (escàner, computadora, monitor, programa de retoc fotogràfic…) que ni són econòmiques ni fan que el procés es simplifiqui gens… fins a l’arribada d’aquesta apliació.Photoscan empra  la càmera del vostre telèfon mòbil per aconseguir que aquest procés es simplifiqui d’una forma espectacular, fent que fins i tot el més negat pugui fer-ho sense cap classe de complicació.

A més la mateixa aplicació d’encarrega d’automatitzar el procés i pujar la còpia de la vostra fotografia a l’aplicació de Google Fotos (en cas de que la tingue instal·lada i amb la pujada automàtica activada), des d’on també la podreu editar si voleu.

Evidentment sempre trobareu un escàner o altra eina dedicada que aconsegueixi més qualitat en el resultat final, però sempre serà  molt més car i us comportarà 10 vegades més de temps, mola més complicació i una despesa econòmica molt més gran.

Podeu descarregar l’aplicació de Photoscan a Google Play.

Enllaç a la pàgina de Facebook de Fotografies antigues de Sant Llorenç des Cardassar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.