“PULGARCITO”

A L’AUDITÒRIUM SA MÀNIGA

Dissabte, 3 de desembre, a les 18 h.

ÚNICA FUNCIÓ A MALLORCA

Teatro Paraíso (País Basc).
www.teatroparaiso.com
A partir de 6 anys.
Durada: 60 min sense pausa.
Entrada: 6 €

Pulgarcito

Pulgarcito és un conte on un nin petit i enginyós salva tots els seus germans i la seva família, després que els seus pares desesperats els abandonin al bosc per falta de recursos. El conte pertany a l’imaginari col•lectiu, només cal recordar alguns passatges de la història per emocionar-nos: Qui no ha tingut por de perdre’s en un bosc i ser abandonat? Qui no ha imaginat un rastre de pedretes blanques per tornar a casa? I un rastre de molles de pa que desapareixen per la gana d’uns ocells? Qui no ha sentit por en pensar en la figura d’un malvat ogre?

DESPRÉS DE LA FUNCIÓ, XERRADA AMB LA COMPANYIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.