Vandalisme al parc de Sant Llorenç?

Potser alguns desperfectes es deguin al gastament dels utensilis, però d’altres és ben segur que algun gandul o ganduls hi han posat mà. Analitzem-ho imatge per imatge:

  • Les pintades a la paret (de mal gust la majoria)  no deixen lloc a dubtes. Com que no neixen soles, hem de suposar que algú les hi ha fet. Malauradament no és la primera que trobam al poble (recordem les de la Unitat Sanitària).
Un exemple de paret pintada.

Un exemple de paret pintada (amb poc gust).

 

  •  Un forat sospitosament fet a una planxa de fusta. M’és difícil creure que hagi aparegut sol en un lloc tan concret i sense que la resta de la base hagi cedit. També és possible que senzillament la fusta s’hagi podrit, però només en aquesta part?
Jutjau-ho vosaltres mateixos.

Jutjau-ho vosaltres mateixos.

 

  • Aquest pic sí que la planxa de fusta ha cedit totalment, per la qual cosa el motiu pot haver estat natural per sobrepès acumulat (els nins hi boten contínuament). De totes maneres, també he de dir que a pics hi he vist nins un poc massa grandets estar-hi, la qual cosa segurament també pot haver ajudat a tombar la planxa més aviat.

Igualment he enviat la incidència a l’aplicació mòbil de l’Ajuntament perquè l’arreglin ja que els nins s’hi poden fer molt de mal.

La planxa que ha cedit.

La planxa que ha cedit.

 

  •  Per acabar cal esmentar uns forats que des de fa temps hi ha al terra perquè el cautxú s’ha foradat. Segurament en aquest cas és natural i no vandalisme ja que fa temps que hi és i aquest material se sol gastar amb el temps (de fet, al parc de Son Carrió, de recent creació, ja hi ha una clapa que s’ha buidat a davall i si no s’arregla s’acabarà foradant també).
Un dels forats.

Un dels forats.

 

Sigui pel motiu que sigui, el parc ha quedat en molt mal estat (a part, que els nins s’hi poden fer mal). per la qual cosa és necessària una intervenció urgent.

Un pensament a “Vandalisme al parc de Sant Llorenç?

  1. Basta que faceu una volta per s´altre parc infantil ( Korea ) per adonar vos s´estat lamentable de manteniment des mateix . Si el del centre des poble fa llastima , es de mes enfora ja no el podem ni qualificar .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.