Conferència de l’OCB a Manacor: De Llevant a Grècia “Experiències als camps de persones refugiades de Grècia”

Margarida Llull, Damia Jaume Zuzama, Catalina Maria Brotad i Pere Francesc Llull són 4 dels representants d’aquest col·lectiu anomenat “De Llevant a Grècia que aquest dilluns ens explicaren la seva experiència als diferents campaments grecs.

Originaris d’Artà i Capdepera,feren un voluntariat als camps de refugiats de Grècia amb la col•laboració de l’ONG Artà Solidari. Varen romandre tres dies a Atenes i deu a l’illa de Quios, on van col•laborar amb diferents organitzacions.

Ells ens varen desvriure la situació de les persones refugiades a Grècia i explicaren com varen viure la seva estada al país hel•lè. Parlaren també de la seva experiència a Quios, comentaren com de complicada és la situació a l’illa i fins a quin punt són precàries les condicions dels refugiats. Finalment, remarcaren la tasca de les petites organitzacions existents a l’illa, amb les quals varen tenir ocasió de col•laborar.

 

 

 

Un pensament a “Conferència de l’OCB a Manacor: De Llevant a Grècia “Experiències als camps de persones refugiades de Grècia”

  1. Van venir a l’institut de Portocristo a fer una xerrada sobre la seva experiència allà emmarcada dins del projecte dels refugiats de Síria que els alumnes fan.
    Molt compromesos i amb ganes de comunicar la seva experiència. Bona feina!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.