Conte de Nadal a l’Espai 36

Les festes nadalenques no acaben el dia de Nadal, una vegada hem passat la Nit Bona, hem sentit cantar la sibil.la, hem rostit la porcella del dinar de Nadal i hem jugat a la guixa el dia de Sant Esteve… toca esperar els reis.

Per això, després de la nit més màgica de l’any, ve un dels dies més alegres i per aprofitar en famíla, i des de Esqueix Teatre us proposam que vengueu a gaudir de l’obra de teatre que amb tanta il.lusió hem preparat per fer el dia de Reis. El millor pla en família per acabar aquest dia tan especial. Tant si sou grans o petits, si heu fet bonda o no, segur que us ho passau bé amb aquest CONTE DE NADAL que vos tenim preparat.

Què ens en deis? Veniu??

Recordau: Divendres dia 6 de gener a les 20:00 h  a L’espai 36.
Salut, i Molts d’anys!!

conte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.