Sopar i assemblea de Card.cat

Obert a tothom (lectors, socis, autors, simpatitzants…), el proper dissabte 21 de gener farem l’assemblea i el sopar anual de la revista Card.cat.

Primer, farem l’assemblea  informativa a les 18 hores a l’Espai 36 (encara pendent de confirmar). Aquí tractarem punts com: votació de la junta directiva de la revista; anàlisi del que ha donat de si l’any 2016 tant a nivell de lectors, com número d’articles, novetats… i els nous reptes amb els quals afrontam aquest 2017. Després, torn obert de preguntes (i crítiques).

 

Més tard, a les 21 hores,  tendrem  el sopar, que aquest any es realitza a sa Coma (ja vam dir que, com a revista de tot el terme que érem, intentaríem cada any anar a un lloc diferent del nucli).  Per l’assemblea no importa, però si assistiu al sopar hauríeu de reservar lloc al correu editors@card.cat i dir quants sereu per així tenir-ne una previsió. Serà a La Bodega de sa Coma i hi entrarà entrants, plat, postres i beguda per 20 euros.

A continuació us detall el menú:

20170110_154852

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.