Frozen, la reina del gel

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA
Dissabte, 28 de gener de 2017, a les 18 h
FROZEN, LA REINA DEL GEL
Un musical de Rafel Brunet
Companyia Mallorca So
Entrada: 13 €

frozen

 

 

 

 

 

 

 

 

El musical més fresc i esperat de Rafel Brunet ens conta la magnífica història de Frozen. La Reina del Gel i la seva germana, la Princesa Anna, separades des de petites a causa dels poders màgics de Frozen que converteixen en gel tot allò que toca. Ens faran viure aquesta historia on gaudirem en clau de teatre musical de la recerca que emprenen les dues germanes per retrobar-se. Ben segur que ens durà moments molts divertits i màgics.

Inspirada en la història d’Andersen, Frozen. La Reina del Gel, és una gran producció apta per a tots els públics, amb format espectacular. Escenografia, vestuari, efectes especials impactants i un equip de 12 actors, cantants i ballarins que faran gaudir tota la família.

Entrades ja a la venda a taquilla. Reserves sense fer-ne el pagament només a partir del 18 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.