A la reunió amb la Conselleria d’Educació , l’Amipa del Ceip Punta de n’Amer va presentar 473 signatures per ampliar el centre

Ja fa un seguit d’anys que el Ceip Punta de n’Amer de sa Coma presenta greus problemes d’espai. Problemes que la Conselleria d’Educació i Universitat ha intentat solucionar amb aules prefabricades. Es va començar per dues el curs passat i enguany ja en són quatre, més uns banys prefabricats. El centre que al seu origen era d’una línia actualment té tots els grups desdoblats menys un, per tant, presenta les necessitats d’espai i de professorat propis d’un centre de dues línies.20170110_125711Atès que enguany la Conselleria d’Educació i Universitat ha presentat el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 que contempla la inversió de 250.000€ al Ceip Punta de n’Amer per a la supressió de dites aules prefabricades el passat dimarts dia 10, el batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar,Mateu Puigròs, la regidora d’educació, Alícia Duran i el delegat de la zona de sa Coma, Nicolau Bordal, juntament amb el director del CEIP Punta de n’Amer Jaume Vidal i la seva cap d’estudis Antònia Sureda han mantingut una reunió amb el director general de Planificació, Ordenació i Centres Antoni Morante. A dita reunió també hi assistiren la presidenta de l’Associació de mares i pares de sa Coma, Lola Fernández i la seva secretària, Antònia Brunet les quals han donat registre d’entrada a les 473 signatures recollides pels pares del centre, molt preocupats per a la situació actual. Actualment si passes qualque problema al primer pis els alumnes tendrien problemes, atès que no hi ha sortida d’emergència.
A la reunió, el director del centre, Jaume Vidal, ha exposat els greus problemes als quals han de fer front contínuament per aquesta manca d’espai (la biblioteca l’empren com a aula de suport, han desaparegut les aules d’especialitats…)També ha exposat la manca de sortides d’emergència a l’edifici de primària. Davant aquesta situació el sr. Morante s’ha compromès a dur a terme la primera fase d’ampliació del projecte elaborat i presentat per l’Ajuntament, encara que aquesta mesura no soluciona de tot la manca d’espai i és necessari executar també la segona fase per aconseguir-ho. A més, s’ha plantejat la possibilitat que l’Ajuntament signi un conveni de col·laboració amb la Conselleria per tal de poder agilitzar l’execució d’aquesta segona fase. L’Ajuntament ha d’estudiar la viabilitat econòmica d’aquesta opció.
Per tant el Ceip Punta de n’Amer haurà de començar el curs amb una prefabricada més. Esperem que el termini d’execució de les obres de la primera fase sigui ràpid i el puguin acabar amb 4 aules prefabricades menys!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.