El Consorci de Turisme edita guies temàtiques per fomentar les activitats complementàries al sol i platja

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha elaborat durant tota una sèrie de guies temàtiques, amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’activitats complementàries al sol i la platja, i fer així més enriquidora l’experiència dels nostres visitants, i fer de la nostra una destinació més competitiva.

IMG-20170111-WA0001

“A finals del mes de febrer de l’any passat, el consell d’administració del Consorci de Turisme va aprovar crear un consell assessor per involucrar activament als empresaris del sector en la promoció turística. De llavors ençà, els membres del consell assisteixen a la mesa de coordinació i participen en l’elaboració del Pla d’acció. Aquests guies són resultat d’alguns acords adoptats conjuntament”, expliquen els regidors de Turisme de Son Servera, Marga Vives, i de Sant Llorenç des Cardassar, Nicolàs Bordals.

Les temàtiques de les guies has estat proposades a partir dels resultats obtinguts als Observatoris d’experiències turístiques dels nostre visitants, i seguint la línia del Pla Integral de Turisme de la destinació, on s’observa la tendència dels turistes a fragmentar les vacances al llarg de tot l’any durant períodes més curts. Així, i posant en comú tots aquests elements, s’ha treballat en proporcionar una oferta complementària que respongui a les preferències i necessitats dels nostres visitants, oferint, a més a més, opcions per fer d’aquest un bon destí per la seva estada.

El resultat ha estat l’elaboració de quatre guies temàtiques: Esports, Oci i família, Cultura, i Natura i platges.

Aquest material ha estat editat en un total de set idiomes: català, castellà, anglès, alemany, francès, italià i holandès, arribant així a pràcticament totes les llengües de tots els turistes que la destinació rep any rere any.

En breu estaran a disposició dels interessats en totes les Oficines d’Informació Turística de la destinació. D’altra banda, cadascuna de les guies conté un codi QR per tal que es puguin descarregar còmodament als dispositius mòbils, a més de trobar-se publicades a les pàgines web de l’Ajuntament de Son Servera (www.sonservera.es), de la web de Sant Llorenç des Cardassar (www.santllorenc.cat) i del Consorci de Turisme (www.visitcalamillor.com).

El projecte ha estat cofinançat amb l’Agència de Turisme de les Illes Balears, gràcies a l’ajuda rebuda en concepte de subvenció de la qual l’Ajuntament de Son Servera en va resultar beneficiat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.