5 dies sense servei d’internet

Avui dimarts farà 5 dies que una bona partida de gent de Sant Llorenç ens quedàrem sense connexió de banda ampla (potser amb la velocitat que màxima que ens donen podríem dir banda estreta) i fins a dia d’avui tan sols hem rebut com a resposta a les nostres reclamacions allò que digué aquell expresident espanyol de “estamos trabajando en ello”.

Potser algú pot pensar que és un servei amb poca importància, que hi ha coses que passen davant, però s’ha de tenir en compte que a dia d’avui sense una connexió a la xarxa es tanquen moltes possibilitats d’optimitzar qualsevol feina i, que caram, si la pagam ens l’han de servir. A més cal tenir en compte que aquesta manca de connexió també ens impedeix veure els serveis de televisió als quals hi ha gent que també hi està subscrita.

Si bé és cert que l’ajuntament (que jo sàpiga) no hi té res a veure amb el tall d’aquest servei no estaria de més que davant una incidència tan amplia al municipi es posàs en contacte amb l’empresa subministradora i fes les gestions oportunes per a que el servei es restablis com més aviat millor i, a ser possible, investigàs les causes que l’han ocasionat i en sol·licitàs una millora tant de la fiabilitat, com de la velocitat.

6 pensaments a “5 dies sense servei d’internet

 1. Jo ja me posat en contacte amb Conectabalear. El meu negoci dependeix en gran mesura de la conexió a Internet, per tant si jo no tenc conexió els meus client se n’han d’anar a un altre lloc. Jo mateixa estic formada de mans per no poder fer les feines que em comanden, dites feines (la majoria) requereixen d’una conexió a Internet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • El gran problema és que nosaltres tenim el pack conjunt, però sense cap dubte si estàs en el teu lloc faria el mateix

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Avui mateix a primera hora he cridat per donar-me de baixa, el que m’han contestat que en aquests casos ofereixen posar més datos al mòbil, però no descontar els dies que has estat sense conexió.
  En definitiva he fet cas a un comentar que m’han fet a través del Facebook. Cercar una companyia de telecomunicacions alternativa que no tengui tants de talla i tants dies incomunicats.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Ara m’han telefonat. Demà a les 6 de l’horabaixa vendran a mirar-s’ho. Més de 6 dies sense servei, vergonyós.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.