Concert de guitarra amb Maneli Jamal i Tanausú Luis

El proper dimarts 7 de febrer a les 20:00h., es durà a terme un concert a la Sala Principal de l’Espai 36 amb els músics Maneli Jamal i Tanausú Luis.
El galardonat guitarrista Maneli Jamal ha captivat al públic de tot el món amb la seva particular i visual manera de tocar la guitarra acústica. Incorpora moltes textures musicals mentre manté el ritme amb les seves dues mans però, quan l’escoltes, juraries que té un trio que l’acompanya. S’ha de veure en directe per experimentar el que creies impossible de fer amb la guitarra acústica.
Tanausú Luis Fingerstyle és un projecte musical pioner a Espanya que fusiona el fingerstyle. Tanausú Luis, músic de trajectòria internacional i acutal professor de guitarra de l’escola de música de Sant Llorenç, amb un ampli bagatge en el món clàssic i interessat per la cultura contemporània i els seus origens.
Mesclant  slaps, tappings, percussió, arpegis, armònics, loops en directe i molt de   groove, el resultat és un món de subtilesa i riquesa sonora amb un gust a fusta que et fa oblidar que el que està sonant és una guitarra.
El preu de l’entrada és de 10€, que es poden comprar a la taquilla de l’Espai 36 de dimarts a divendres de 10 a 14h i el mateix dia de l’espectacle a partir de les 18:30h; o bé reservar-les per telèfon al 971 56 90 03.
Maneli&Tanausu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.