Mostres de ball per “La Pau” de l’Escola de Música i Dansa de Son Servera

El dissabte 28 i diumenge 29 de gener, al Teatre La Unió de Son Servera, poc més de 150 alumnes de l’escola municipal de Música i Dansa de Son Servera feren unes Mostres de ball per “La Pau”.

IMG-20170129-WA0011
Les actuacions es feren en sessions dobles durant els dos dies. Hi assistiren poc més de 900 persones. Enguany hi va acudir més gent que altres anys degut a que molts de pares i mares no els va agradar les polèmiques crítiques que va fer a les xarxes socials la regidora del grup MÉS de l’oposició, Maria Bel Pietro, respecte als balls que ensenyen a l’escola de dansa de Son Servera.

Els familiars i pares de les nines i joves que van a dansa volgueren, amb la seva massiva assistència, mostrar el seu suport a la regidora de Cultura, Maria Arenas, la qual, a la presentació de la mostra de balls per “La Pau”, per cert, danses molt encertades i amb coreografies adaptades a les diferents edats, va dir que l’equip de govern va decidir apostar per la dansa moderna, ja que a l’escola de dansa anaven minvant els alumnes que se n’anaven a altres pobles. No tota la música, va afegir, del reggaeton és “el perrear” o la no-valoració de la dona.

IMG-20170129-WA0012
A l’actuació i l’espectacle que feren els alumnes es va poder demostrar que aquest tipus de dansa i la seva lletra no sempre és ofensiva.

DSCF6527
Per altra banda, la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, es va dirigir al públic abans de cada una de les quatre actuacions amb aquestes paraules textuals:

“Des de l’Ajuntament estem molt orgullosos de l’escola municipal de Música i Dansa que, any rere any, demostra l’èxit amb mostres com avui. Davant la polèmica suscitada per les xarxes, dir que els nostres alumnes vénen a gaudir, formar-se, exercitar-se i, sobretot, divertir-se. La política mai hauria d’entrar a les escoles, i ha estat una pena que tot l’esforç de la regidora de cultura s’hagi volgut criticar atacant durament la música utilitzada per les monitores.

En aquesta mostra observarem com a través de tota classe de música (inclosa el reggaeton, hip-hop) es pot fer alguna cosa bella, creant somriures i ballant per LA PAU. La política ha de ser utilitzada per construir i no desvirtuar un projecte municipal com la mostra de l’escola de música i dansa “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.