“Dia de la Pau solidària” al CEIP Punta de n’Amer a favor de “Mechones Solidarios”

El passat dia 30 de gener, el CEIP Punta de n’Amer celebrà el dia de la Pau amb un acte especial. Una gran festa solidària organitzada pels alumnes i professors del CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma amb la col·laboració de l’Amipa a favor de l’organització de Màlaga “Mechones solidarios”, que fa perruques a preus reduïts o gratis, depenent de la situació econòmica de les persones afectades de cáncer.

L’èxit de la convocatòria cal atribuir-lo a la professora Diana Barceló, que implicà directament als alumnes de 6è amb la promoció de l’acte fent pòsters per a la seva difusió.

Es podia col·laborar de diferents maneres. Tallar-se mínim 20cm de cabells i així donar-los per poder realitzar perruques oncològiques, junt amb un donatiu de 5€. Els que tenien el pel curt es tallaven les puntes o senzillament feren un donatiu. L’èxit fou tal que la gent esperava el seu torn per deixar els cabells i donatius.

DSCF6590

Els talls van ser a càrrec de perruqueres voluntàries de Sa Coma, Cala Millor, Sant Llorenç, s’Illot, i Porto Cristo.

A més dels pares i mares que col·laboraren, era d’admirar veure com les nines es deixaven tallar 20 cm dels seus cabells i aportaven 5€ dels seus estalvis. Persones que treballaven, al no poder assistir-hi, enviaren als seus familiars amb el donatiu.

A més de tallar-se els cabells, hi havia jocs i altres activitats organitzades per l’Amipa per recaptar doblers, on els assistents podien divertir-se. El taller de calcomanies fou un del més sol·licitats pels nins, en canvi les nines i les mares es decantaven pels maquillatges o manicures. A més, es feren demostracions de dansa, judo , torneig de penals, etc, que convertiren el pati de l’escola en una gran festa.

DSCF6607
En total, es recaptaren 1.111€ i més de 40 trunyelles de cabells. Felicitar a tots els assistents, organitzadors, perruqueres, maquilladores, monitors, alumnes, ex-alumnes, Amipa i de manera especial als professors i direcció del CEIP Punta de n’Amer per aquest acte solidari amb motiu del dia de la Pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.