La cançó de la setmana

Posarem un poc de més música actual, que després m’acusen de posar massa clàssics i fer llistes dels anys 70 i 80 (i és que un servidor ja té una edat!). Concretament us oferesc la música del grup anglès Royal Blood.

Aquesta banda es pot situar en el rock alternatiu anglès, en la línia del garage rock i el hard rock, i destaca per la seva agressivitat melòdica i el protagonisme privilegiat que dóna al baix.  Van néixer al 2013 i el seu primer àlbum va ser un èxit de vendes. Ara estan a punt de treure el segon.

Mentre esperam, us deix aquest potent Figure it out.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.