Nota de premsa de l’acadèmia de dansa 9Ritme

ELS ADULTS DE 9RITME PASSEN A LA FINAL NACIONAL

El passat dissabte 11 de febrer, al teatre d’Artà, es va celebrar la gala de la final autonòmica de “VIVE TU SUEÑO”. Cal destacar les actuacions dels grups que va presentar l’estudi 9RITME : mixdancecrew (adults) i SEF megacrew (adolescents). Tots ells varen participar en la modalitat de dansa urbana.

Els “SEF megacrew ” van obrir la gala amb una coreografia d’exhibició de Miki Galmés. Destacar la seva compenetració i coordinació, tenint present que és un grup de 29 components.

El grup d’adults va competir en la categoria premium (ballarins de més de 35 anys). Van quedar classificats per passar a la final nacional, que es celebrarà diumenge 26 de març a Madrid. Destacar el seu entusiasme, energia i coordinació demostrat dalt de l’escenari. Va ser molt emocionant. Aquest grup està format per 11 components, tots ells és la primera vegada que participen en una competició i, alguns d’ells, és el primer any que ballen.

L’enhorabona al coreògraf Miki Galmés i les gràcies al públic assistent, que va animar en tot moment als ballarins, i als membres de l’organització de “Vive Tu Sueño”, especialment a na Soraya i en Vicente.

El jurat de la competició va destacar el gran nivell dels grups que es van presentar a la categoria de dansa urbana de Mallorca. L’enhorabona també a la resta de grups participants a la gala que també van quedar classificats per la gran final nacional.

Ànims i coratge a tots per seguir endavant i, com duien escrit a la camiseta, “Val més ballar!”

9 Ritme grup Premium IMG-20170212-WA0001

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.