N’Urdangarín no fugirà

Estic totalment d’acord amb el que han dit les jutgesses i el fiscal del cas Nóos en relació a Iñaki Urdangarín: No hi ha el més mínim risc de què fugi.

On ha d’anar que el tractin millor que aquí? Quin país trobaria on, després d’esser condemnat a sis anys i mig de presó per prevaricació, frau a l’Administració, tràfic d’influències i delictes contra la Hisenda Pública, el deixassin viure a l’estranger sense cap tipus de fiança fins que el Tribunal Suprem ratifiqui la sentència?

I si aquest Tribunal  fa alguna cosa semblant a la que va fer amb Jaume Matas, que dels 6 anys de condemna els hi va rebaixar a només 9 mesos, podria esser ben bé que no arribàs a posar mai cap peu dins la presó.

Ha duit sort, n’Urdangarín, perquè si s’hagués dedicat a l’espectacle de les teresetes (com els que representaren La bruja y don Cristóbal) o a escriure cançons (com la de Valtonyc), per ventura no li hauria anat tan bé.

 

 

3 pensaments a “N’Urdangarín no fugirà

  1. Afinat comentari.
    S’assenyala per cosa certa que, si es repeteix molt i des de diverses instàncies una mateixa mentida aquesta s’arriba a convertir en una “veritat”. Segurament allò de que “la justícia és igual per a tots” necessitarà repetir-se moltes i moltes més vegades…

    • S’assenyala per cosa certa que, si es repeteix molt i des de diverses instàncies una mateixa mentida aquesta s’arriba a convertir en una “veritat”

      Això passa només si la imbecilitat és infinita,que ho es.Una mentida sempre es mentida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.