Què en trobau?

No seré jo qui posi en dubte la bellesa del Caló des Moro (a Santanyí), però fins al punt de considerar-la una de les millors platges europees com ha fet una revista francesa? I no ho dic per Europa (desconec bastant les seves platges), sinó que sense sortir de Mallorca me surten arenals de la mateixa qualitat (o més).

I vosaltres què en trobau?

Ampliació notícia

calo-des-moro-3

 

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. Molt subjectiu, des del meu punt de vista n’hi ha de millors, però tot són opinions

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Segurament abans “d’opinar” seria interessant conèixer els criteris de selecció. El que si puc dir -des del desconeixement dels criteris- es que totes les persones que hi he acompanyat han quedat impactades i amb ganes de tornar-hi; per l’entorn, per la transparència de l’aigua, tal vegada perquè es veu de dalt… S’Amonia i es Caló des Moro conformen un bell i singular indret (Llàstima que hi hagin deixar fer aquell horrorós xalet sobre les roques a l’entrada)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.