Concert de Guillermo Femenías

Dissabte, 11 de març, a les 19.30 h
DANSAMÀNIGA 2017
CONCERT
Danses del Renaixement i del Barroc

Guillermo Femenías, llaüt renaixentista, viola de mà i guitarra barroca

Aforament limitat (100 persones)     Entrada: 3 €

Encara que el repertori de danses per a instruments de corda polsada durant els segles XVI i XVII no sigui el més abundant, hem de dir que no és absolutament menyspreable. En tots els llibres de llaüt i de guitarra editats durant aquesta època apareixen danses en major o menor nombre. El concert d’avui ens presenta una ampla mostra de les danses més característiques d’aquesta època, durant la qual es combinen perfectament els elements més cultes amb els més populars, donant lloc a tot un repertori d’una gran exquisidesa i encant per a la vista i l’oïda.

guillem femenies (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.