Assemblea de l’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç

El passat dissabte, a sa Rectoria, es celebrà l’Assemblea Anual Ordinària de l’Associació de Pensionistes, Jubilats, Tercera Edat i Consorts de Sant Llorenç des Cardassar. La Presidenta, Catalina Pascual, el Vicepresident Bartomeu Massanet i el Secretari, Ignasi Umbert, acompanyats per la resta de la Junta Directiva foren els encarregats de dirigir l’Assemblea que començà amb unes paraules de benvinguda de la presidenta i es guardà un minut de silenci en record dels socis finats. A continuació s’aprovà per unanimitat l’acta de la sessió anterior que havia estat llegida pel secretari. Els comptes de l’exercici anterior foren aprovats, així com també ho foren les activitats que s’han desenvolupat durant l’any 2016. El vicepresident llegí les activitats previstes per aquests pròxims mesos. La regidora de Serveis Socials dirigí unes paraules d’anim a la Junta Directiva i elogià el seu compromís i la seva dedicació. La sessió acabà amb unes paraules de la presidenta i un tast de “motlos” que, per a l’ocasió, s’havien elaborat. L’assemblea comptà amb una ampla representació dels socis, una seixantena, que ompliren la sala de sa Rectoria.

12

Un pensament a “Assemblea de l’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.