Celebrat el sopar del “Dia de la Dona” a sa Coma

El divendres dia 3 de març, l’Associació de Veïnats de sa Coma organitzà, un any més, el tradicional sopar del “Dia de la Dona treballadora” al restaurant La Bodega de sa Coma. Van assistir al sopar un total de 88 dones procedents de Manacor, Porto Cristo, s’Illot, Cala Bona, Cala Millor, Sant Llorenç, Son Carrió i, com no, de sa Coma.

Aquest any, l’associació va decidir fer un canvi en quant a l’espectacle respecte a altres anys i va portar al mentalista i hipnotitzador Germán, que va animar moltíssim totes les taules durant la vetllada. A més, va comptar amb la participació, pel seu espectacle, d’algunes de les dones presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.