Celebrat a Pollença el IV Mediterranean Linedance

Els dies 4 i 5 març es va celebrar al Port de Pollença el IV Mediterranean linedance, una trobada de ball en línia amb concurs oficial de la Federació Espanyola de Ball Esportiu i concurs amistós Funkountry. La trobada va reunir ballarins i coreògrafs de totes les illes i de la Península.IMG-20170309-WA0013
Va ser un cap de setmana de tallers d’aprenentatge i millora de la tècnica, diversió amb festes temàtiques i moltes hores dedicades al ball en línia, una activitat que cada vegada reuneix més gent.
En el concurs amistós Funkountry l’Acadèmia de ball Jaume i Aina de Manacor, habituals a les demostracions de ball en línia de les festes de Sa Coma, va aconseguir un gran èxit amb 7 primers premis i un 3r en individuals i en equips un 1r, 2n i 3r premis. Cal destacar també el 3r premi per la coreografia de Jaume i Aina de la cançó “Subeme la radio”.!
Participaren amb l’Escola de Jaume i Aina del terme de Sant Llorenç. Segons l’opinió d’Helena Silvan participant de sa Coma va ser una experiència molt positiva. L’enhorabona a tots els participants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.