La cançó de la setmana

Ara que s’apropa el Mallorca Live Festival (per maig) aprofit per recordar un dels millors directes que he tengut el plaer de presenciar: el dels anglesos Primal Scream al passat Islaencanta (durant la meva època universitària).

No sé si encara estaran amb tana bonat forma, però en aquelles dates el grup britànic botava, animava, imposava un so perfecte, canvis de ritme, especatcle… tant que el concert em va passar volant a pesar de només haver escoltat dos àlbums seus.

Si teniu l’oportunitat, els vos recoman, almanco si vos agrada el rock amb tocs psicodèlics i electrònics:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.