Què en trobau?

L’altre dia va visitar l’Espai 36 el vicepresident del Govern i responsable de Turisme, Biel Barceló, per explicar la nova Llei de Turisme. Els que hi vàreu assistir, què en vàreu trobar? Igualment, els que coneixeu la nova Llei de Turisme (si no, aquí en teniu un resum) què en trobau? Justa o benficia només uns pocs? Massa proteccionsita o massa poc?

Opinau a través dels comentaris!

2 pensaments a “Què en trobau?

 1. Jo particularment ho vaig trobar un bollit en el que es bullen tots els ingredients al mateix temps,i el que surti es el que s’haurà de menjar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Jo no vaig treure gaire mes informacio que la que havia llegit per internet, com diu n’Antoni Font, un bollit, que si caduquen, que si has de comprar places, llavors les pots vendre, pero cinc anys o 3 i mitg!!! Unifamiliars ,plurifamiliars, pero ara si es poden llogar a comunitats, aiii un va ser u poc aixi, un bollit..Encara no se si legalment puc llogar ca nostra, res…un remenat, vaig trobar moments, que es feien contrari un amb l’altre, un deia que no pasava res i l’altre que no era legal, com quan xerravem de llogar habitacions.. No xerraren de taxes, ni multes,.Sa llei nova?? haurem d’esperar a veure que pasa

  …Podrien tornar a repetir-ho..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.