L’altre dia em varen regalar dues carabasses i vaig decidir de fer la recepta que havia vist per internet de com es fa la nutella o crema d’avellanes casolana i, a més, vegana.
Aquesta recepta que comparteixo amb tots vosaltres és una modificació de ses dues que em varen agradar més.
He de dir que per ser la primera vegada m’ha sortit bastant bé, al manco això diuen els que l’han tastada.
Crema d’avellanes o “Nutella” casolana i vegana.
Ingredients:
- 300 grs de carabassa torrada al forn
- 100 grs de xocolata
- 5 cullerades de mel
- 1 cullerada de fructosa
- 70/80 grs d’avellanes.
Preparació:
- Capolar les avellanes, ha de quedar una pasta humida i fina
- Després abocar la carabassa, la xocolata, la mel i la fructosa.
- Mesclar tot amb la turmix o l’aparell que empreu a casa.
- Es pot guardar dins pots de vidre, dins la gelera dura un mes.
Nota 1:
- La xocolata pot ser en pols o de coure, per exemple el Nestlé postres o el Valor 70/80% de cacao.
- Les avellanes han de ser torrades.
- Apte per a totes les edats i els diabètics.
- Per fer conserva i tenir-ne més,s’han de coure els pots al bany maria.
La provaré de fer. Té molt bona pinta ????
Ja contaràs com t’ha sortida.