Conveni entre l’AECC i Remove Tattoo per a l’eliminacion gratuïta de tatuatges traumàtics a pacients onológicos irradiats

A Palma, el 27 d’abril de 2017, l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) i Remove Tattoo Clinic firmaraon un conveni de col·laboració per oferir un servei més als pacients oncològics irradiats. Els representants de les dues entitats, el Dr. Javier Cortés, President de l’AEEC, i el Dr. Eugenio Carlos Hack, Director Mèdic de la clínica Remove Tattoo Clinic, van rubricar el nou acord, que estarà vigent fins a final d’any, i que té com a objecte oferir un servei d’informació, assessorament i eliminació gratuïta dels tatuatges traumàtics i de post – radioteràpia que ofereix Remove Tattoo Clinic als pacients derivats per l’AEEC.
Tot i que els tractaments contra el càncer han avançat fins al punt de causar menys efectes secundaris en els pacients, els senyals de la cirurgia i la radioteràpia són sovint permanents i, per tant, un record patent de la malaltia que impedeix al pacient, a tot i haver rebut l’alta, l’acceptació d’haver-la superat.
Conscients, per aconseguir-ho, de la importància de la imatge corporal en els pacients oncològics i del cost dels tractaments de cirurgia estètica reparadora, la signatura d’aquest Conveni ofereix també altres avantatges als pacients que acudeixin a la clínica Remove Tattoo Clinic derivats per la aecc: un descompte sobre el preu d’un 20% en l’eliminació de lesions pigmentades (taques), després valoració mèdica; en el tractament de onicomicosis i en la depilació hormonal causada per la post – radioteràpia.
Tots els pacients seran assistits en primera visita pel Dr. Eugenio Carlos Hack i serà requisit indispensable la prescripció de l’alta del Oncòleg del pacient i que acudeixin a la clínica amb el document emès per a això pel Treballador Social de l’aecc.
La signatura d’aquest nou acord contempla també el compromís de la difusió per ambdues parts d’aquest nou servei i la possibilitat de realitzar reunions i conferències amb professionals de l’aecc i Remove Tattoo Clinic i pacients.
Es crearà una Comissió de Seguiment formada per un representant de cada institució, que tindrà com a missió l’avaluació del desenvolupament del Conveni, així com la proposta de la seva pròrroga o rescissió, i de l’estudi i assessorament respecte a totes les qüestions que siguen sotmeses a la Comissió per qualsevol de les parts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.