Primer enllaç matrimonial d’aquest any a l’Església de Santa Maria de sa Coma

El passat dissabte 29 d’abril, el rector Fra Pere Vallespir va celebrar el primer enllaç matrimonial d’aquest any 2017, a l’Església de Santa Maria de sa Coma.
Van contreure matrimoni Miguel Domínguez Jiménez i Catalina Mª Ballester Forteza de sa Coma, que van estar acompanyats per nombrosos familiars i amics. A més de contraure matrimoni va rebre les aigües baptismals el seu fill Francisco.
Els alumnes majors de 440 Aula Musical de Cala Millor, i dos nebots de la núvia, dirigits per Rosa Carbonell, van interpretar entre altres: Nuvolo Bianche, Cànon de Pachelbel, Hallelujah (Leonard Cohen), La vida es bella, A la nanita nana, Mans a les mans, What a wonderful word, etc.
En acabar la cerimònia, als nuvis i convidats els esperava a l’entrada del temple el minitren turístic de Cala Millor, en el qual van realitzar un recorregut per la zona i els va portar al Protur Biomar de Sa Coma on van celebrar l’enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.