Executada la primera fase d’embelliment del carrer Baladres de sa Coma

Executat l’embelliment de la primera fase del carrer Baladres de sa Coma. Circulant des de Cala Millor una senyal de trànsit a l’altura dels carrer Tamarell prohibeix el doble sentit de circulació desviant el trànsit per l’interior de la urbanització.
Els carrers Garrover i Tamarell són difícils i perillosos de creuar degut a la manca de senyalització. S’haurien de senyalitzar els passos per a vianants per la seguretat dels vianants.
Des de sa Coma a Cala Millor es pot circular en doble sentit fins al carrer Liles.

13 pensaments a “Executada la primera fase d’embelliment del carrer Baladres de sa Coma

 1. Tot són pedaços. Lleven aparcaments que afectaran als negocis de la zona i fan que les vivendes que hi ha al carrer Mare Selva i que es varen vendre i pagar a preu residencial perdin bona part del seu valor a causa de l’augment de trànsit, ja que passen a ser l’única opció urbana per fer el trajecte de Cala Millor a Sa Coma.
  Tot això a canvi d’una reforma a mig acabar i amb una estètica que des del meu punt de vista és extremadament qüestionable.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Opín que així com està ara és un nyap solt allà enmig. Teòricament, però, s’ha de fer de tot el carrer. Així potser ja quedi més bell, però me fa passar pena el trànsit, com diu en Serafí. Si bé la zona quedarà embellida i mel per passejar els turistes (molt millor que els passejos aquests que es feien als anys 60 i 70 arran de mar que espenyen el sistema dunar) per contra altres carrers, que me fa cara no estan preparats, quedaran plens de trànsit.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Me gustaría que desde el Ayuntamiento alguien explicase cual es el objeto de dicho cambio. Mi sensación es que se ha convertido una carretera pública en un camino privado de acceso a un hotel . Un sinsentido y una limitación para el resto de ciudadanos que no necesitan acceder al hotel.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Feo feo no es, pero práctico solo para el hotel.
  Muerte súbita para los negocios .
  Al final la misma canción de siempre , A los ciudadanos que les den…
  siempre intereses creados, nunca es el interés de la mayoría.
  Lo que sí es horroroso desde el primer día es el carril bici, auténticamente vergonzoso.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. És una vergonya com ha quedat la zona pels residents. Ara només pots anar cap a Cala Millor.

  Si vius a les zones suposadament millorades, només tens un carril de circulació cap a Cala Millor. Si vols anar a la platja de Sa Coma, has de fer un tour perr arriba fins el carrer mare-selva i l’avinguda de les Palmeres. I pel tema botigues el mateix, és més ràpid anar a Cala Millor.

  Molt bé l’Ajuntament que promou el comerç cap el poble del costat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 6. També pot ser una mesura recaudatòria…

  La policia local ja té la feina feta. Es poden posar al carrer Garrover amb Baladres i trobarà que les furgonetes dels locals afectats per la “millora” es fiquen contra direcció per accedir als magatzems.

  També es poden situar al carrer Liles i podran multar tots els turistes dels hotels, que davant el dubte de com accedir a la platja agafen el carrer Liles en contra direcció.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 7. I per acabar, l’ajuntament hauria de tenir en compte l’amplada dels carrers per on ha desviat el trànsit. El carrer Teixos p.ex és de doble direcció i es permet aparcar; algú em pot explicar com es fa això en un carrer tan estret! Jo t’ho diré: fent marxa enrera quan et trobes algú o pujant damunt la vorera (que totes dues coses les he vista ja).

  Cal un pla de viabilitat de la zona i no agenollar-se davant els interessos d’un grup hoteler.

  Com a mínim haurien de fer doble sentit el carrer Liles, per donar una sortida cap a Av. Palmeres de residents i turistes dels hotels, regular els aparcaments i estudiar molt bé si s’ha de fer algun sentit únic en aquests carrers darrera la “suposada millora”.

  I ja que hi som, de la rotonda que van fer al final del carrer mare selva, ja podrien treure el senyal que indica que per anar a Palma has d’anar cap al carrer Baladres.

  Si algú de l’ajuntament llegeix ja té una mica de feina!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Suposadament aquest pla s’havia de publicar l’endemà del debat a Sa Coma. Encara ara l’esperam.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 8. No se qui planifiquem el caos circulatori de Sa Coma ,si policia , si es batlle, si es hotelers , lo que si es demencial , es llevar es trafic de un carrer ampla i sens vivendes , i amb llocs comercials , per desviar-lo per dins una urbanizatzio amb un sinfin de creuers i super embolicat per poder sortirna. Ja sabem que es fer ratxes a dins l’aigua ,igual que lo d’es doble sentit d’es carrer Garballo, o l’autopista (sens baden) d’es carrer Dalias amb una distancia per poder accelerar i agafar velocidad de cuasi 300mts.Tot axo juntament amb el doble pas d’autocars per dins del poble , fan que sa Coma se hagui tornat un lloc de PAU I DESCANS.
  GRASIES ALS QUI HO HAN FAN POSIBLE.?
  Be, fins a ses properas eleccions.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 9. 10 minuts al carrer Liles i tres cotxes han passat contra direcció: dos turistes en cotxe de lloguer i una noia amb la “L”.

  Normal, només hi ha una senyal de direcció prohibida i queda al costat dret, a l’esquerra res així que tiren endavant perquè no ho veuen. Un quart ho ha vist tard i s’ha posat a donar la volta al mig del carrer.

  Ja es veu que no faran res fins que no hi hagi un accident.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 10. Bones , anèuria algun que pugi saber si tots aquests canvis circulatoris , tenen s’informe favorable de sa policia local , o es fan sense consultar a qui correspon.
  Si el informe existeix , es pot consultar per els ciutadans?.
  Grasis .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.