Concurs escolar Salvador Galmés patrocinat per Card.cat i Papereria Rotes Noves (Prova I)

Cada dijous sortirà una pregunta o prova relacionada amb l’escriptor llorencí Salvador Galmés dirigida als alumnes de 4t, 5è i 6è de l’escola Mestre Guillem Galmés. A partir dels coneixements  que els nins i nines adquiriren sobre el nostre insigne autor el dia de la seva Diada i a través de la recerca i investigació, hauran de ser capaços de superar les diferents proves que els proposam.

Les proves duraran fins al 22 juny, dia en el qual es farà la darrera (6 en total). Han d’enviar la seva resposta a pauquina@card.cat posant el seu nom i llinatges.  Cada prova superada valdrà un punt i al final els que obtenguin el màxim de punts (6) participaran en un sorteig del qual sortirà un vencedor que publicarem a finals de juny a la  web. El premi és un val de 30 euros de material escolar o llibres a la Papereria Rotes Noves.

I la primera prova és: Hi ha un carrer al poble dedicat al nostre escriptor, Mossèn Galmés, però popularment es coneix amb un altre nom. Quin és?

Data límit d’entrega: dimarts 23 de maig.

 

Un pensament a “Concurs escolar Salvador Galmés patrocinat per Card.cat i Papereria Rotes Noves (Prova I)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.