Concurs escolar Salvador Galmés patrocinat per Card.cat i Papereria Rotes Noves (Prova II)

Després de la bona resposta de la primera prova, toca mostrar la segona. Aquest pic vos haureu de fer amb una càmera de fotos (o mòbil) i enviar-nos una fotografia de la flor que dóna títol a una de les novel·les més famoses del nostre il·lustre escriptor. 

Data límit d’entrega: dimarts 30 de maig. Enviau la foto a pauquina@card.cat amb els vostre nom i llinatges.

Recordeu que cada dijous sortirà una pregunta o prova relacionada amb l’escriptor llorencí Salvador Galmés dirigida als alumnes de 4t, 5è i 6è de l’escola Mestre Guillem Galmés. A partir dels coneixements  que els nins i nines adquiriren sobre el nostre insigne autor el dia de la seva Diada i a través de la recerca i investigació, hauran de ser capaços de superar les diferents proves que els proposam.

Les proves duraran fins al 22 juny, dia en el qual es farà la darrera (6 en total). Han d’enviar la seva resposta a pauquina@card.cat posant el seu nom i llinatges.  Cada prova superada valdrà un punt i al final els que obtenguin el màxim de punts (6) participaran en un sorteig del qual sortirà un vencedor que publicarem a finals de juny a la  web. El premi és un val de 30 euros de material escolar o llibres a la Papereria Rotes Noves.

Els comentaris estan tancats.