Presentada la setena edició de TOTALTRIMALLORCA 2017 a Cala Millor

El TOTALTRIMALLORCA 2017 es va presentar el passat dimartsdia 23, a l’Auditori de Sa Màniga de Cala Millor. A la presentació van assistir els regidors de Turisme de Son Servera, Marga Vives, i de Sant Llorenç des Cardassar, Nicolau Bordal, la batlessa de Son Servera, Natàlia Troya i José Marcial Rodríguez en representació del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar; el regidor d’Esport de Manacor, Miquel Perelló; el gerent de la fundació per l’esport Balear, Joan Noguera; a més dels organitzadors del triatló Jaume Riera i Antoni Puigrós, en representació del Club Triatló de Manacor; a més dels responsables de seguretat de la Guàrdia Civil i de la policia local de Son Servera i Sant Llorenç, que cada any són els encarregats de vigilar per la seguretat del triatló.
Encara no s’han tancat les llistes, però igual que altres anys ja hi ha prop del màxim de triatletes permesos en aquesta competició (500). S’espera que participin triatletes, tant nacionals com internacionals, a causa del reconeixement que té aquesta competició.
Aquesta edició, la Half Distance és el Campionat de Balears, amb el que això implica de reconeixement a l’esforç i treball realitzat aquests anys, i que han fet de la
TOTALTRIMALLORCA un esdeveniment d’interès més enllà del merament esportiu.
La 7a edició tindrà dues proves reconegudes, la Olímpic 51.5 (1500mts, 40km, 10km) i la Half Distance 113 (1900mts, 90km, 21km).
El triatló es fa dia 4 de juny, S’Espera que hi participin uns 500 atletes entre individuals i equips, la distància llarga parteix a les 8 h i l’Olímpica a les 10 h, la sortida és com cada any des de Cala Nau.
La prova compta amb el patrocini del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, de la Cadena Hotelera Hipotels i Oximar.
Al web www.totaltrimallorca.com hi ha tota la informació molt més detallada, com
poden ser: premis, horaris, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.