L’Acadèmia Diamonds aconsegueix nous èxits al 3r Campionat Autonòmic Illes Balears de Hip Hop

El passat diumenge dia 2, es va celebrar la Tui Teatre de Palma el 3r Campionat Autonòmic Illes Balears de Hip Hop. Hi participaren 350 alumnes de 10 acadèmies de les Illes.
L’Acadèmia Diamonds de Porto Cristo, que dirigeix Marta Solano, va ser la millor classificada amb baby Sweet Diamonds varen aconseguir la 2a classificació, el grup de la categoria infantil Small Diamonds, també quedà 2n classificat, i amb la categoria youth, Willd Diamonds aconseguiren la 3a posició.
La més cordial felicitació a totseals alumnes que participaren en la competició per aquest nou èxit i de manera especial a la directora de l’acadèmia Marta Solano, pel nou èxit que es sumen als aconseguits el passat mes d’abril, un 1r lloc i un 2n, al Campionat Nacional d’Urban Display celebrat a Cornellà de Llobregat. Dins el mes d’octubre acudiran a la final europea que s’ha de celebrar a Portugal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.