La negra

Tal vegada es podria dir que, en general, les diferències ens resulten antipàtiques. El manegat concepte “és l’ovella negra” en podria resultar un bon indicador. I tot malgrat, i tal com assenyala Mèlich «…la qüestió no és com podem convertir-nos en iguals sinó com podem (con)viure amb una desigualtat insuperable».

Una petita reflxió sobre idees i suggeriments que, aquesta primavera, ha aportat l’ovella negra de ses Sitges

3 pensaments a “La negra

    • Gràcies Antoni per la teva atenció. Amb certesa jo tampoc no ho sé. Vull dir que el comentari deriva d’observacions casuals sense fer-ne un seguiment “científic” i d’una interpretació de les aportacions de Dawkins, En tot cas qualsevol nova informació serà ben rebuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.