Diada de la Premsa Forana a Campanet

El dissabte dia 17 de juny es realitzà a Campanet la diada de Premsa Forana de Mallorca, amb la participació de 24 revistes associades i amb l’assistència de 50 persones.

Els amfitrions foren els representants de la revista Campanet, amb en Miquel Vives al capdavant junt a Damià Pons, Pere March, Francesc Aguiló i altres companys, que junt a la junta directiva de Premsa Forana organitzaren la trobada.

A les 10 hores la batlessa de Campanet, Magdalena Solivellas, donà la benvinguda als assistents, en la sala de plens de l’Ajuntament (cas Metge Dolç). Seguidament es realitzà l’assemblea general ordinària de socis, en la mateixa sala, a càrrec de la junta directiva de Premsa Forana formada per: Rafel Oliver Grammatico, Magí Ferriol, Gabriel Mercè, Antoni Riera Vives i Marta Bergas. El president, Rafel Oliver Grammatico llegí l’informe de presidència; el tresorer, Magí Ferriol feu el mateix amb l’informe de tresoreria, i finalment es realitzà l’apartat de precs i suggeriments, a on es va debatre sobre diferents qüestions de la premsa forana.

Al pati de cas Metge Dolç, l’Ajuntament de Campanet convidà a un berenar a les publicacions de Mallorca. Tot seguit, es feu el lliurament dels XVIII Premis Periodístics de Premsa Forana de Mallorca. El jurat de dits premis, el periodista Antoni Gomila dirigí unes paraules als assistents, i seguidament s’entregaren els guardons corresponents a: reportatge, entrevista, fotografia, article d’opinió, i disseny.

L’historiador local, Pere Rayó, feu una visita guiada per la vila, d’una hora de duració, visitant amb els assistents l’església parroquial de Sant Miquel, l’edifici de cas Metge Dolç, i els carrers i places del centre de Campanet.

Finalment, Premsa Forana convidà als socis a un dinar de companyonia com a cloenda dels actes de la diada, a on hi assistiren el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la directora general de Política Lingüística del Govern Balear, Marta Fuxà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.