VI STAGE DANSAMALLORCA 2017

Des del 17 al 21 de juliol de 2017 se celebra a l’Auditòrium sa Màniga la sisena edició de l’Stage DansaMallorca, organitzat per l’Associació Cultural D-DANSA i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, amb la col·laboració de les cadenes hoteleres PROTUR i HIPOTELS.

Des de l’any 2012, l’Associació Cultural D-DANSA organitza, any rere any, una setmana intensiva de dansa devora la mar, en concret a l’Auditòrium sa Màniga (Cala Millor). Es tracta d’una setmana on hi ha previstes classes de dansa de diferents modalitats, oferint una proposta amb professorat de reconegut nivell internacional i adaptada tant al ballarins iniciats com als professionals de la nostra illa i de fora de Mallorca.

VI Stage Dansamallorca

A l’Stage es diferencien dues categories: per una banda, hi ha una oferta per infants d’entre 6 i 12 anys que disposen de classes de ioga, dansa africana i hip hop; i per altra banda, per majors de 16 anys, que poden gaudir de classes de dansa contemporània, taller creatiu de contemporani, hip hop, funky i modern jazz.

Tallers del VI Stage Dansamallorca

El professorat que tenim aquest any a l’Stage té projecció internacional, com és el cas de Nicolas Ricchini, professor de funky i contemporani (multiguardonat per la seva participació Al curtmetratge TIMECODE i ballarí entre d’altres amb la companyia Akram Khan), les germanes Berta i Clara Pons, professores de hip hop (membres de la companyia BRODAS), Patricia Fouchereau, professora de modern jazz (França), Laura Vilar, professora de contemporani i taller creatiu, Mamadou Diop, professor de dansa africana i Isabel Díaz, professora de ioga per kids.

De cada any, les matrícules han anat en augment fins arribar a les 185 inscripcions en el darrer Stage de l’any passat, amb un gran èxit de participació. Aquest any, les matrícules segueixen obertes fins dia 10 de juliol i a dia d’avui hi ha grups que ja han exhaurit les places, com és el de hip hop kids.

Per aquest any es preveu també que el divendres, dia 21 de juliol, tingui lloc una mostra oberta al públic amb els tallers de les diferents modalitats de dansa que s’hauran dut a terme durant tota la setmana.

Finalment, s’ha d’assenyalar que l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, a part de col·laborar amb la promoció de l’Stage i amb les instal·lacions de l’auditòrium per celebrar aquest esdeveniment, també organitza, juntament amb D-DANSA, un concurs de peces de curtes de dansa per becar els guanyadors a participar a un taller de dansa de l’Stage. En total, 10 ballarins podran gaudir de classes de dansa gràcies a l’obtenció d’aquesta beca.

L’Auditòrium sa Màniga acull el VI Satge Dansamallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.