Què en trobau?

Ja ha començat la temporada de verbenes i festes d’estiu.
Des de la xarxa es comença a qüestionar, la conveniència o no, de controlar el consum públic d’alcohol, fins i tot entre menors (herbes per Sant Antoni, botellot a les platges i festes locals…)
Quin és el teu posicionament amable lector?

¿Les autoritats hi haurien d’intervenir, o deixar fluir (i mirar cap a un altre lloc) com s’ha fet fins ara?

(Imatge de Google)

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Guillem Pont representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

3 pensaments a “Què en trobau?

  1. Des del meu punt de vista hi ha dos element clau per afrontar els botellots i les més que conegudes conseqüències amb les que van associats: renous, molèsties, orina al carrer (i merdes) per no parlar del consum (ilegal) d’alcohol per part de menors. Els dos elements, no importa ser cap geni, són les famílies i els polítics. El problema ve quan les famílies miren a una altra banda, perquè això de fer de pare carca no està gens de moda i els polítics, per la seva part, també “si les famílies ho consenten, qui som nosaltres per actuar” semblen pensar. De moment temo l’arribada de les festes patronals, que cada vegada són menys patronals i menys populars…cal que el consistori actui amb valentia i inteligència…ara se’m passa pel cap una idea tipus. ajuntaments contra el botellot… ale deixo la idea meam que em feim…

    • També hi ha les que feim de mares “carca” i batallam desde casa perquè no es consumeixi alcohol però et trobes amb la realitat d’una policia municipal que es gira a l’altre costat i no veu res i uns polítics (no només a St Llorenç) que no fan cumplir les lleis.
      Seria molt senzill acabar amb el botellot i el consum d’alcohol per part de menors si hi hagués voluntat: per una banda sancionant a tots els que serveixen alcohol als menors i per l’altra sancionant als menors que consumeixin.
      Però ja hi ha d’haver voluntat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.