La cançó de la setmana

El gran Bruce Springsteen,”the Boss”, s’atreveix amb una versió dels sempre difícils i místics Suicide.

Del tema original lleva els sintetitzadors fortament distorsionats i l’aroma més punk, per dur-lo al seu terreny de balada profunda, ideal per a grans estadis. De fet, us pos la versió en directe que va fer al seu piano en un dels seus multitudinaris concerts.  També els subtítols perquè veieu, a pesar de la seva simplicitat, el caire ple d’optimisme  i esperança que desperta la cançó dels teòricament “depressius” Suicide.

Per curiositat us deix l’original, per si voleu comparar:

Un pensament a “La cançó de la setmana

  1. Un monstre!. L’altre dia circulava per la xarxa la manera en que ell i els seus músics havien atès el suggeriment de cantar. de forma improvisada, la cançó d’un altre autor (concretament la del famós ball de Pulp Fiction). Em deixaren els pels de punta!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.