ITV pels tractors i la maquinària agrícola

Els tractors i la maquinària agrícola podran passar la ITV al Punt Verd de Sant Llorenç des Cardassar el proper 18 d’octubre. Per poder-ho fer, s’haurà de presentar la documentació requerida al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sant Llorenç, bé a l’edifici de la plaça de l’Ajuntament, a s’Escaleta, a la delegació de sa Coma o a la de Son Carrió. La data límit d’entrega és el 10 d’octubre.

La documentació que s’ha de presentar és una fotocòpia del DNI, el permís de circulació, la fitxa tècnica del vehicle i l’assegurança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.