La cançó de la setmana

La setmana passada us presentava la interessant Nadine Shaha i, curiosament, aquesta artista avui ens transporta a Ghostpoet, grup amb el qual col·labora en la cançó que us mostr avui: X Marks The Spot.  

I és que això és el que té l’Spotify, que comences escoltant una artista  i te du a un altre que trobes igual d’interessant. Així escoltant Nadine Shah, me va du a Ghostpoet ja que a pics col·laboren junts  i en vaig descobrir l’interessant tema que us descobriré a continuació.

Abans però dus paraules sobre Ghostpoet, els quals reconec que desconeixia (de fet no tenen ni entrada al Viquipèdia en castellà ni català): resulta ser el nom artísitc del cantant i compositoranglès  Obaro Ejimiwe. Ha fet ja quatre àlbums  i és guanyador d’un premi Mercury Prize. El seu estil és aproximat al trip-hop.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.