Cronologia (III)

2009

27 febrer.- Flor de Card atorga el Card d’Or al cor parroquial, representat per la seva directora Antònia Ordines (FC).

Abril.- Uns lladres entren a l’església de Sant Llorenç i roben dos àngels del retaule de la Mare de Déu Trobada i alguns canelobres (FC).

7 juny.- A les eleccions europees s’han donat els següents resultats, en el terme municipal de Sant Llorenç: PP, 819 vots; PSOE, 545; Unió Mallorquina, 215; Esquerra Republicana, 68; Esquerra Unida, 31 (FC).

12 juny.- S’inaugura la rehabilitació de l’estació de tren de Sant Llorenç (FC).

25 juliol.- Gaspar Valero presenta el CD interactiu “Geografia literària de Salvador Galmés”, realitzat per Portal Forà (FC).

27 juliol.- Margalida Fullana aconsegueix el seu XI campionat d’Espanya de bicicleta de muntanya, en una carrera disputada en el circuit de Montjuic (FC).

13 agost.- L’Ajuntament concedeix la Medalla d’or de Sant Llorenç a Miquel Rosselló, mort l’11 de setembre de 2008, per la seva trajectòria dins el món de la cinematografia, la pintura i el teatre (AM).

17 agost.- S’inaugura el monument en memòria de les víctimes de la Guerra Civil, del qual n’és l’autor Joan Lacomba, que l’ha donat al poble de Sant Llorenç. Està ubicat davant l’estació de Sant Llorenç i, a partir d’enguany, serà l’escenari on cada any l’Obra Cultural hi celebrarà un acte commemoratiu (FC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.