Què en trobau?

Les coses en el tema “català” s’han embolicat, ja no val mirar cap una altra banda. Digues la teva sobre el tema a través dels comentaris…

Quin és l’origen de tot? Es podria haver arreglat abans? Han arribat massa lluny els catalans en el seu defiament? L’estat ha actuat de manera massa violenta? Com pot acabar tot?

Aquestes i moltes més qüestions suren a l’aire….

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. El poder establert a Madrid sempre ha menyspreat i menysprearà a qualsevol territori que estigui fora de la delimitació de les províncies castellanes. Per això han anat perdent, sempre amb males formes, totes les colònies que tenien.

  2. Dues idees curtes: Primer hem de valorar la sort que tenim. Poder accedir a la xarxa i a diversos diaris i canals de televisió, ens permet contrastar informacions i mirades.
    Segon, les solucions són difícils i complexes, en el fons és l’encontre conceptual entre varies maneres d’entendre el significat d’equitat, justícia, llei, democràcia, participació ciutadana… que afecten a sentiments. Atès que totes les solucions són dolentes la intervenció d’un mediador d’un àrbitre sembla, avui, ara mateix, el camí més assenyat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.