La residència Novaedat de Manacor passarà a ser gestionada pel Grupo 5

La residència de Manacor que durant 10 anys ha estat gestionada per la companyia NovaEdat, a partir del mes d’octubre serà gestionada per el Grupo 5.
Durant aquests 10 anys de gestió de la residència manacorina, NovaEdat cada darrera setmana de mes organitzava una festa especial per a tots els residents que celebraven el seu sant o aniversari.
El passat mes de setembre, a més, de la festa d’aniversari organitzaren una setmana carregada d’actes especials per a celebrar els 10 anys de gestió de la residència manacorina. Començaren el dimarts 19, amb una Jornada Gastronòmica, i continuaren els diferents dies amb un especial Gimcana i circuit d’activitats, ludoteràpia, proves físiques adaptades a les possibilitats dels residents. El dijous va haver-hi excursió amb tren per anar a visitar el Museu de la Pell i Calçat d’Inca, seguit d’un dinar a un restaurant. El dilluns 25, gaudiren un gran espectacle a càrrec les alumnes d’Estudi Ivanna de Manacor.
L’esperada festa del darrer dimarts de mes dedicada als residents, va tenir 9 protagoniste, d’entre els quals hi havia Catalina Estrany, que va complir 100 anys. La festa de la celebració va comptar amb l’actuació del grup Swigsick People. La setmana especial de celebracions del 10è aniversari acabà amb un gran concert a càrrec de la «Banda de Música del Cuartel de la Comandancia General de Baleares», que durant aquest 10 anys de gestió de la residència per part de NovaEdat, ha actuat en quatre ocasions, oferint peces especials per a la gent gran del cançoner espanyol, i musicals populars.
La més cordial felicitació a tots els treballadors i directius per l’esforç continuant que han fet durant aquest 10 anys, esperem que els treballadors conservin el seu lloc de feina. Desitjam sort a la nova direcció i que sigui en benefici de tots els residents.

3 pensaments a “La residència Novaedat de Manacor passarà a ser gestionada pel Grupo 5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.