La cançó de la setmana

The Clash, com molts sabreu, són un cèlebre grup punk britànic de la dècada dels 70, molt actiu socialment i políticament. Basta recordeu el ja mític  London Calling que vos vaig posar en aquesta mateixa secció.

Curiosament el tema que us pos avui, Guns of Brixton,

va ser creat pel grup per descriure els disturbis que tengueren lloc al carrer de Brixton  durant els anys 70. El sentiment de decepció que existia entre els habitants de la zona per la brutalitat de les accions policíaques, la recessió econòmica de l’època i altres conflictes van inspirar la cançó.

Aquí us deix aquesta joia del millor reggae-rock que s’hagi escoltat mai:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.